2
Indholdsfortegnelse
Brugsanvisning
Vigtige sikkerhedsanvisninger 3
Årsager for skader 4
Miljøbeskyttelse 5
Miljøvenlig bortskaffelse 5
Tip for at spare på energi 5
Lær Deres apparat at kende 6
Kombi-/dampovn 6
Display og betjeningselementer 7
Symboler 7
Farver og visning 8
Automatisk døråbning 8
Yderligere informationer ( og )8
Køleventilator 8
Positioner Funktionsvælger 9
Tilbehør 11
Specialtilbehør 11
Før apparatet tages i brug første gang 12
Indstille sprog 12
Indstille klokkeslætsformat 12
Indstille klokkeslæt 12
Indstilling af datoformat 12
Indstille dato 13
Indstille temperatur-format 13
Indstil vandfilter 13
Indstille hårdhedsgraden 13
Afslutte den første ibrugtagning 14
Kalibrering 14
Fedtfilter 14
Rense tilbehør 14
Vandfilter 15
Drift med eller uden vandfilter 15
Skift vandfilter 15
Aktivere apparatet 15
Standby 15
Aktivere apparat 15
Betjene apparatet 16
Ovnrum 16
Sætte tilbehør ind 16
Tænde 16
Dampning 17
Dampafkøling 17
Efter hver brug 17
Sikkerhedsafbryder 17
Timer-funktioner 18
Åbne Timer-menu 18
Minutur 18
Stopur 18
Tilberedningstid 19
Sluttidspunkt for tilberedningen 20
Langtidstimer 21
Indstille langtidstimeren 21
Individuelle opskrifter 22
Registrere opskrift 22
Programmere opskrift 22
Angiv navn 23
Starte opskrift 23
Ændre en opskrift 23
Slette opskrift 23
Stegetermometer 24
Stikke stegetermometeret ind i madvaren, der
skal tilberedes 24
Indstilling af kernetemperaturen 25
Vejledende værdier for kernetemperaturen 26
Børnesikring 27
Aktivere børnesikring 27
Deaktivere børnesikring 27
Grundindstillinger 28
Rengøring og vedligeholdelse 30
Rengøringsmiddel 30
Rengøringshjælp 31
Tørreprogram 31
Afkalkningshjælp 31
Fjerne riste 32
Fejl – hvad gør man? 33
Strømafbrydelse 34
Demo-modus 34
Skifte ovnrummets lampe 34
Kundeservice 34
Tabeller og tips 35
Grøntsager 35
Fisk 36
Fisk – Lavtemperatursdampning 37
Kød – Tilberedning ved højere temperaturer 38
Kød/fjerkræ - Lavtemperatursstegning 39
Fjerkræ 40
Grillning 41
Tilbehør 41
Desserter 42
Andet 42
Bagværk 43
Regenerering (opvarme) 44
Hævning 44
Optø 45
Sylte 45
Koge saft (bær) 46
Tilberedning af yoghurt 46
Tilberedning af store madvarer 46
Akrylamid i levnedsmidler 47