Forord
1. Vigtige henvisninger Side 3-4
1.1 Vedr. sikkerheden Side 3
1.2 Vedr. første ibrugtagelse Side 3
1.3 Vedr. brugen Side 4
2. Opbygning og funktionsmåde Side 5-11
2.1 Opbygning af apparatet Side 5
2.2 Tilbehør / specialtilbehør Side 6
2.3 Driftsarternes funktionsmåde Side 7-10
2.4 Særfunktioner Side 11
3. Betjening Side 12-21
3.1 Oversigt Side 12
3.2 Betjening af ur Side 13-17
Klokkeslæt Side 14
Korttidsperiode Side 15
Opløbende timer Side 15
Programmering af tidslængden Side 16
Programmering af frakoblingstiden Side 17
Programmering af tidslængden og af frakoblingen Side 17
3.3 Varmluftdrift Side 18
3.4 ECO Side 19
3.5 Varmluft og undervarme Side 19
3.6 Over- og undervarme / overvarme Side 20
3.7 Hævning Side 20
3.8 Grillering Side 21
4. Roterende spid Side 22
5. Kernetemperaturføler Side 23-24
6. Særfunktioner Side 25-26
Indikering af den aktuelle temperatur i ovnrummet Side 25
Børnesikring Side 25
Feriesikring Side 26
Optionsmenu Side 26
7. Bage- og stegetabel Side 27-30
8. Tips og tricks Side 31-32
9. Rengøring og pleje Side 33-35
9.1 Manuel rengøring Side 33
9.2 Autopyrolyse (selvrensning) Side 34-35
10. Vedligeholdelse Side 36-37
10.1 Generelt Side 36
10.2 Skifte pæren Side 36
10.3 Demontering af frontruden Side 37
11. Monteringsvejledning Side 38-40
11.1 Tekniske data EB 270 Side 38
11.2 Tekniske data EB 290 Side 38
11.3 Fremgangsmåde Side 39-40
EB 270/271
EB 290/291
1