Neff T56TS61N0 Manual

Neff Komfur T56TS61N0

Læs gratis den danske manual til Neff T56TS61N0 (2 sider) i kategorien Komfur. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 102 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.6 stjerner ud af 51.5 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Neff T56TS61N0, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/2
3 4 51 2
da | no
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Stegesensor". Læs disse
oplysninger omhyggeligt.
Hurtigt og let
Stegesensor
Stegesensor-funktionen er ideel til let og ukompliceret stegning,
som altid lykkes perfekt. Temperaturen holdes automatisk,
uden at det er nødvendigt at ændre det valgte stegetrin.
I) t den tomme stegepande på kogezonen.
II) lg kogezonen.
III) Berør Û symbolet. Û tændes i displayet.
IV) Vælg det ønskede stegetrin.
V) Symbolet blinker, til stegetemperaturen er opnået. Så lyder der et signal.
Symbolet lyser vedvarende.
VI) Læg først fedtstof på panden efter lydsignalet, og begynd stegningen.
Metode
Stegning af madvarer i
ekstra jomfru olivenolie,
smør eller margarine. f.
eks. omeletter.
Stegning af sk og
kraftige retter, som
f.eks. frikadeller og
lser.
Stegning af steaks,
medium eller
gennemstegt,
dybfrostvarer, panerede
eller sarte madvarer, f.
eks. schnitzel, frisklavet
ragout eller grøntsager.
Stegning af madvarer
ved høj temperatur, f.
eks. steak (rød),
pommes frites eller
dybfrosne pommes
frites.
Tilberedning og
varmholdning af
saucer, dampning af
grøntsager og
stegning af madvarer i
ekstra jomfru
olivenolie, smør eller
margarine.
Meget lav Medium - lav Medium - højLav Høj
min.
Kød Schnitzel, naturel eller paneret 4 6 - 10
Filet 4 6 - 10
Koteletter* 3 10 - 15
Cordon bleu, wiener schnitzel* 4 10 - 15
Steak, rød (tykkelse 3 cm) 5 6 - 8
Steak, medium eller
gennemstegt (tykkelse 3 cm)
4 8 - 12
Fjerkræ, brystkød
(tykkelse 2 cm)*
3 10 - 20
Pølser, forkogte eller rå* 3 8 - 20
Hamburgers, frikadeller,
krebinetter*
3 6 - 30
Forloren hare 2 6 - 9
Ragout, gyros 4 7 - 12
Hakket kød 4 6 - 10
Bacon 2 5 - 8
Fisk Fisk, stegt, hel, f.eks. foreller 3 10 - 20
Fiskelet, naturel eller paneret 3 - 4 10 - 20
Rejer, scampi 4 4 - 8
Æggeretter Pandekager** 5 -
Omelet** 2 3 - 6
Spejlæg 2 - 4 2 - 6
Røræg 2 4 - 9
Rosin-pandekage 3 10 - 15
French toast** 3 4 - 8
Kartoer Stegte kartoer (pillekartoer) 5 6 - 12
Stegte kartoer (råstegte) 4 15 - 25
Pommes frites** 5 2,5 - 3,5
Schweizer rösti 1 50 - 55
Brunede kartoer 3 15 - 20
min.
Grøntsager Hvidløg, løg 1 - 2 2 - 10
Squash, auberginer 3 4 - 12
Peberfrugter, grønne asparges 3 4 - 15
Grøntsager, sauteret i olie, f.
eks. squash, grønne
peberfrugter
1 10 - 20
Svampe 4 10 - 15
Glaserede grøntsager 3 6 - 10
Dybfrost-
produkter
Schnitzel 4 15 - 20
Cordon bleu* 4 10 - 30
Fjerkræ, brystkød* 4 10 - 30
Chicken nuggets 4 10 - 15
Gyros, kebab 3 5 - 10
Fiskelet, naturel eller paneret 3 10 - 20
Fiskepinde 4 8 - 12
Pommes frites 5 4 - 6
Wok-retter, f.eks. stegte
grøntsager med kylling
3 6 - 10
Forårsruller 4 10 - 30
Camembert/ost 3 10 - 15
Saucer Tomatsauce med grøntsager 1 25 - 35
chamel sauce 1 10 - 20
Oste-sauce, f.eks. Gorgonzola-
sauce
1 10 - 20
Reducering af saucer, f.eks.
tomatsauce, sauce Bolognese
1 25 - 35
Søde saucer, f.eks. appelsin-
sauce
1 15 - 25
Diverse Camembert/ost 3 7 - 10
Tørrede levnedsmidler, som
kræver tilsætning af vand, f.eks.
pasta
1 5 - 10
Croutons 3 6 - 10
Mandler/valnødder/pinjekerner 4 3 - 15
Denne tabel viser, hvilken varmeindstilling der er egnet til de enkelte typer madvarer. Stegetiden kan variere afhængigt af
madvarernes type, vægt, størrelse og kvalitet. Den indstillede varme varierer afhængigt af den anvendte stegepande. Forvarm
den tomme pande, læg olien og madvarerne på panden efter det akustiske signal.
* Vend ere gange. / ** Total tilberedningsvarighed pr. portion. Steges efter hinanden.
*9001069039*
9001069039
COOKING PASSION SINCE 1877
NE_FS_5lev_TwistPad_9001069039_DA_NO.indd 1 10.06.15 11:24
3 4 51 2
da | no
Brukerhåndbok
Du nner ytterligere informasjon i
kapittelet "Stekesensor" i den detaljerte
brukerhåndboken for stekeovnen.
Les den nøye.
Kjapt og enkelt
Stekesensor
Stekesensoren er ideell for rask matlaging, og den garanterer
et utmerket stekeresultat. Temperaturen opprettholdes
automatisk uten at du endre temperaturnivået.
I) Sett den tomme stekepannen på kokesonen.
II) Velg kokesone.
III) Trykk på Û symbolet. Û lyser på displayet.
IV) Velg ønsket stekeinnstilling.
V) Symbolet blinker til steketemperaturen er nådd. Deretter høres et lydsignal.
Symbolet lyser.
VI) Etter lydsignalet tar du fettet i stekepannen og begynner å steke.
Metode
Steking i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin, f.eks.
omeletter.
Steking av sk og tykke
matvarer, f.eks.
kjøttboller og pølser.
Steking av bi, medium
eller godt stekt,
dypfryste, panerte og
ne matvarer, f.eks.
tynne skiver av kjøtt eller
sk, ragu og grønnsaker.
Steke mat på høye
temperaturer, f.eks.
lettstekt bi,
raspeballer og dypfryst
pommes frites.
Tilberede og
varmholde sauser,
damping av
grønnsaker og steking
i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin.
Svært lav Lav Medium - lav Medium - høy y
min.
Kjøtt Tynn skive, naturell eller panert 4 6 - 10
Filet 4 6 - 10
Koteletter* 3 10 - 15
Cordon bleu, wienersnitsel* 4 10 - 15
Bi, lettstekt (3cm tykk) 5 6 - 8
Bi, medium eller godt stekt
(3cm tykk)
4 8 - 12
Bryst av fjærkre (2cm tykt)* 10 - 203
Pølser, forkokte eller rå* 3 8 - 20
Hamburger, kjøttboller,
kjøttkaker*
3 6 - 30
Kjøttpudding 2 6 - 9
Ragu, gyros 4 7 - 12
Kjøttdeig 4 6 - 10
Bacon 2 5 - 8
Fisk Fisk, stekt, helt, f.eks. ørret 10 - 203
Fiskelet, naturell eller panert 3-4 10 - 20
Reker, scampi 4 4 - 8
Egg eretter Pannekaker** 5 -
Omelett** 2 3 - 6
Stekte egg 2-4 2 - 6
Eggerøre 2 4 - 9
Pannekake med rosiner 3 10 - 15
Arme riddere** 3 4 - 8
Poteter Stekte poteter (kokt med
skallet på)
5 6 - 12
Stekte poteter (laget av
poteter)
4 15 - 25
Raspeballer** 5 2,5 - 3,5
Sveitsisk røsti 1 50 - 55
Glaserte poteter 3 15 - 20
min.
Grønnsaker Hvitk, løk 1-2 2 - 10
Squash, aubergine 3 4 - 12
Paprika, grønn asparges 3 4 - 15
Grønnsaker som er sautert i
olje, f.eks. squash, grønn
paprika
1 10 - 20
Sopp 4 10 - 15
Glaserte grønnsaker 3 6 - 10
Dypfryste
produkter
Tynn skive 4 15 - 20
Cordon bleu* 4 10 - 30
Bryst av fjærkre* 10 - 304
Kyllingnuggets 4 10 - 15
Gyros, kebab 3 5 - 10
Fiskelet, naturell eller panert 3 10 - 20
Fiskepinner 4 8 - 12
Pommes frites 5 4 - 6
Wokretter, f.eks. stekte
grønnsaker med kylling
3 6 - 10
rruller 4 10 - 30
Camembert/ost 3 10 - 15
Sauser Tomatsaus med grønnsaker 1 25 - 35
chamelsaus 1 10 - 20
Ostesaus, f.eks.
gorgonzolasaus
1 10 - 20
Tynne ut saus, f.eks. tomatsaus,
bolognesesaus
1 25 - 35
te sauser, f.eks. appelsinsaus 1 15 - 25
Diverse Camembert/ost 3 7 - 10
Tørrvarer som trenger å
tilsettes vann, f.eks. pasta
1 5 - 10
Krutonger 3 6 - 10
Mandler / valnøtter /
pinjekjerner
4 3 - 15
Tabellen viser hvilken varmeinnstilling som passer til de forskjellige matvarene. Steketiden kan variere etter matvaretype, vekt,
størrelse og kvalitet. Den valgte varmeinnstillingen varierer etter hva slag stekepanne som brukes. Forvarm den tomme
stekepannen. Etter lydsignalet tilsetter du olje og matvarene som skal tilberedes.
* Snus ere ganger. / ** Total tilberedningstid per porsjon. Stekes etter tur.
*9001069039*
9001069039
COOKING PASSION SINCE 1877
NE_FS_5lev_TwistPad_9001069039_DA_NO.indd 2 10.06.15 11:24


Produkt Specifikationer

Mærke: Neff
Kategori: Komfur
Model: T56TS61N0
Tænd-/slukkontakt: Ja
Vekselstrømsindgangsspænding: 220 - 240 V
Vekselstrømsindgangsfrekvens: 50 - 60 Hz
Bredde: 606 mm
Dybde: 546 mm
Højde: 51 mm
Vægt: 14928 g
Produktfarve: Black, Stainless steel
Kontroltype: Rotary, Touch
Indbygget skærm: Ja
Ledningslængde: 1.1 m
Automatisk slukning: Ja
Timer: Ja
Placering af apparat: Indbygget
Børnesikring: Ja
Komfurtype: Zone induktionskogeplade
Antal kogeplader / madlavningsområde: 2
Antal elektriske kogeplader: 2
Blus/kogeplade zone 1 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 2 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 1 type: Regelmæssig
Kogezone 1 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 1 position: Venstre bagende
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: Elektrisk
Blus/kogeplade zone 2 type: Regelmæssig
Kogezone 2 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 2 position: Venstre front
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: Elektrisk
Kontrolposition: Front
Gryde detektering: Ja
Tilsluttet belastning (elektrisk): 7400 W
Ovnbredde størrelse: - cm
Blus/kogeplade zone 3 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 4 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 4 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 4 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 3 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 position: Højre bagende
Blus/kogeplade zone 4 position: Højre forside
Timer type: Digital
Restvarmeindikator: Ja
Tilsluttet belastning (gas): - W
Blus/kogeplade zone 4 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 3 strøm: 2200 W
Sensorkog: 4
Boost funktion: Ja
Kogezone 4 boost: 3700 W
Kogezone 2 boost: 3700 W
Kogezone 3 boost: 3700 W
Kogezone 1 boost: 3700 W
Kogezone 4 størrelse (B x D): 190 x 200 mm
Kombi zone: Ja
Antal fleksible kogezoner: 2
Zone, som kan forlænges: Ja
Kogezone 1 størrelse (B x D): 190 x 200 mm
Rengøringslås: Ja
Kogezone 3 størrelse (B x D): 190 x 200 mm
Kogezone 2 størrelse (B x D): 190 x 200 mm
Antal boostere: 4

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Neff T56TS61N0 stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig