Siemens iQ700 HS858GXB6 Studioline Manual PDF
Download herunder manualen på dansk for Siemens iQ700 HS858GXB6 Studioline (76 sider) i kategorien Ovn. Denne manual har været nyttig for 60 personer og er blevet bedømt af 30.5 brugere til et gennemsnit på 5.0 stjerner. Klik på download for at downloade den eller på læs online for at åbne vores samtidige læser.
Produkt Specifikationer
| Mærke: | Siemens |
| Kategori: | Ovn |
| Model: | iQ700 HS858GXB6 Studioline |
| Tænd-/slukkontakt: | Ja |
| Afrimningsfunktion: | Ja |
| Bredde: | 594 mm |
| Dybde: | 548 mm |
| Højde: | 595 mm |
| Produktfarve: | Sort |
| Kontroltype: | Sensor |
| Indbygget skærm: | Ja |
| Skærmtype: | TFT |
| Ledningslængde: | 1.2 m |
| Forældrekontrol: | Ja |
| Placering af apparat: | Indbygget |
| Dørhængsel: | Ned |
| Installationsrum bredde: | 560 mm |
| Installationsrum dybde: | 550 mm |
| Installationsrum højde: | 595 mm |
| Genopvarmningsfunktion: | Ja |
| Grill: | Ja |
| Damp madlavning: | Ja |
| Konvektion madlavning: | Ja |
| Kontrolposition: | Front |
| Nem at rengøre: | Ja |
| Restvarmeindikator: | Ja |
| Energieffektivitetsklasse: | A+ |
| Varmebeskyttende dør: | Ja |
| Ovn - størrelse: | Medium |
| Ovntype: | Elektrisk ovn |
| Samlet indvendig ovn kapacitet: | 71 L |
| Strøm for samtlige ovne: | 3600 W |
| Antal ovne: | 1 |
| Ovn nettokapacitet: | 71 L |
| Holde varm funktion: | Ja |
| Pizza fremstillingsfunktion: | Ja |
| Energiforbrug (konventionel): | 0.87 kWh |
| Hurtig varme: | Ja |
| Bageplade: | Ja |
| Mikroovn madlavning: | Ingen |
| Tænd/sluk lys: | Ja |
| Dørmateriale: | Glas |
| Antal damp madlavningsbeholdere: | 3 |
| Damp madlavningsbeholdertyper inkluderet: | Non-perforated (solid) steam cooking container, Perforated steam cooking container |
| Indvendig materiale: | Rustfrit stål |
| Energiforbrug (standby): | 0.003 kWh |
Ovn Siemens Manualer
12 Oktober 2025
12 Oktober 2025
10 Oktober 2025
26 September 2025
14 September 2025
Ovn Manualer
Nyeste Ovn Manualer
5 November 2025
5 November 2025
5 November 2025
4 November 2025
3 November 2025