1
INDHOLDSFORTEGNELSE
Brugs-&vedligeholdelsesvejledning .......................................... 2
Generelleoplysninger ....................................................... 2
Lysdiodebelysning ................................................................ 2
Lyssystemer(afhængigtafmodel) ..................................................... 2
Hylderoghylderidøren............................................................. 2
Luge ........................................................................... 2
Brugafapparatet ........................................................... 3
Førstegangsbrug .................................................................. 3
Køleogfødevareopbevaringsafdeling .................................................. 3
Opbevaring af friske fødevarer og drikkevarer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
Fryseogfødevareopbevaringsafdeling ................................................. 3
Udtagningaffryseskuffensbeholder.................................................... 3
Tips til indfrysning og opbevaring af friske madvarer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
Frosnefødevarer:indkøbstips......................................................... 4
Madvarernes holdbarhed ved forskellige temperaturer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
Driftsrelateredelyde ............................................................... 4
Anbefalingnårapparatetikkeeribrug .................................................. 5
Rengøringogvedligeholdelse .................................................. 6
Udskiftningafpakning ....................................................... 7
Overdrevendosering ........................................................ 8