1
(
a) Forsøg aldrig at anvende ovnen med
åben låge, da dette kan medføre stråling
med farlige mikrobølger. Af
sikkerhedshensyn er det vigtigt ikke at
overbelaste eller pille ved låsen.
(b) Undgå at anbringe ting mellem ovnens
front og ovnlågen, og undgå at snavs eller
rengøringsmiddel samler sig på ovnens
overflade.
(c) ADVARSEL: Hvis ovnen er beskadiget må
den ikke anvendes igen, før den har været
efterset af kvalificeret servicetekniker. Det
er især vigtigt, at ovnlågen lukker ordentligt,
og at der ikke er beskadigelser af: (1) lågen
(bøjet), (2) hængsler og låse, (3) lågens
forsegling samt ovnens forseglede
overflader.
(d) ADVARSEL: Det er forbundet med risiko,
hvis andre end kvalificerede
serviceteknikere udfører service eller
reparation af ovnen, som medfører fjernelse
af beskyttelse mod mikrobølgeenergi.
(e) ADVARSEL: Væsker samt andre
fødevarer må ikke opvarmes i lukkede
beholdere, da disse kan eksplodere.
(f) ADVARSEL: Lad kun børn anvende
mikrobølgeovnen efter grundig instruktion.
Vær helt sikker på, at de forstår at anvende
ovnen korrekt og er klar over risikoen ved at
anvende den.
INDHOLDSFORTEGNELSE
FORHOLDSREGLER FOR AT UNDGÅ
MIKROBØLGESTRÅLING ...........................1
INDHOLDSFORTEGNELSE .........................1
INSTALLATION.............................................2
VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER................3
FUNKTIONER.................................................4
ANVENDELSE................................................4
VEDLIGEHOLDELSE ...................................5
SPØRGSMÅL OG SVAR ..............................6
MÅL OG VÆGT.............................................8
VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING....9
FEJLFINDING .................................................9
TEKNISKE SPECIFIKATIONER................10
TILBEREDNING I MIKROBØLGEOVN ...11
KØKKENREDSKABER OG SERVICE......11
SIKKER BRUG AF
MIKROBØLGEOVNEN...............................12
GNISTDANNELSE.......................................13
TILBEREDNINGS TEKNIKKER................14
OPTØNING....................................................15
OVERSIGT – OPTØNING AF FROSNE
MADVARER .................................................16
tilberedningstider ............................................17
OPVARMNING.............................................18
FORHOLDSREGLER
FOR AT UNDGÅ
MIKROBØLGE
STRÅLING