
1. INDLEDNING............................................ 95
1.1 Bogstaver i parentes 95 ....................................
1.2 Problemer og reparationer 95 ..........................
2. BESKRIVELSE ........................................... 95
2.1 Beskrivelse af apparatet 95 .............................
2.2 Beskrivelse af betjeningspanelet 95 .................
2.3 Beskrivelse af tilbehør 95 .................................
2.4 Beskrivelse af kontrollamperne 95 ...................
3. INDLEDENDE MANØVRER ......................... 96
3.1 Kontrol af apparatet 96 ....................................
3.2 Installation af kaemaskinen 96 ......................
3.3 Tilslutning af maskinen 96 ...............................
3.4 Første anvendelse af apparatet 96 ...................
4. TÆNDING AF APPARATET .......................... 96
5. SLUKNING AF APPARATET ......................... 97
6. INDSTILLING AF VANDETS HÅRDHEDSGRAD 97
7. AUTOMATISK SLUKNING ........................... 97
8. ENERGIBESPARELSE ................................. 97
9. INDSTILLING AF TEMPERATUREN ..............97
10. KALKFILTER ............................................. 97
10.1 Installation af lteret 97 ..................................
10.2 Fjernelse og udskiftning af kalkltret 98 ..........
11. SKYLNING ............................................... 98
12. TILBEREDNING AF KAFFE MED KAFFEBØNNER
............................................................... 98
12.1 Valg af kae smag 98 .......................................
12.2 Justering af kaekværnen 98 ...........................
12.3 Sådan får du en varmere kae 99 ....................
12.4 Udledning af kae 99 .......................................
13. TILBEREDNING AF KAFFE MED FORMALET
KAFFE ..................................................... 99
13.1 Valg af kaemængde i koppen 100 ..................
14. TILBEREDNING AF CAPPUCINO ............... 100
14.1 Rengøring af cappuccinator efter brug 100 ......
15. UDLEDNING AF VARMT VAND .................. 101
16. RENGØRING .......................................... 101
16.1 Rengøring af kaemaskinen 101 .....................
16.2 Rengøring af kaemaskinens indvendige
kredsløb 101 ....................................................
16.3 Rengøring af kaegrumsbeholderen 101 ........
16.4 Rengøring af drypbakken og
kondenssamleren 101 ......................................
16.5 Indvendig rengøring af kaemaskinen 102 .....
16.6 Rengøring af vandbeholderen 102 ...................
16.7 Rengøring af kaeudløb 102 ...........................
16.8 Rengøring af kaepulvertragten 102 ...............
16.9 Rengøring af bryggeenheden 102 ...................
17. AFKALKNING ......................................... 102
18. INDSTILLING AF VANDETS HÅRDHEDSGRAD ...
18.1 Måling af vandets hårdhedsgrad 103 ...............
18.2 Indstilling af vandets hårdhedsgrad 103 ..........
19. TEKNISKE SPECIFIKATIONER ................... 104
20. KONTROLLAMPERNES BETYDNING .......... 104
21. FEJLFINDING ......................................... 106