Siemens ED751HQ26E Manual

Siemens Komfur ED751HQ26E

Læs gratis den danske manual til Siemens ED751HQ26E (2 sider) i kategorien Komfur. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 4 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.5 stjerner ud af 2.5 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Siemens ED751HQ26E, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/2
°C min
Kød
Schnitzel, naturel 160-180 4-10
Schnitzel, paneret 180 6-10
Filet 180-200 6-10
Koteletter 160-180 10-15
Cordon bleu, wiener schnitzel 180 10-15
Steak, rare, 3 cm tyk 220 8-10
Steak, medium, 3 cm tyk 200 6-10
Steak, well done, 3 cm tyk 180 6-12
T-bone-steak, rare, 4,5 cm tyk 200-220 10-15
T-bone-steak, medium, 4,5 cm tyk 180-200 20-30
Fjerkræbryst, 2 cm tykt 160 10-20
Bacon 160-180 2-6
Hakket kød 180-200 6-10
Hamburger, 1,5 cm tyk 160-200 6-15
Kødboller 160-180 10-20
Kogte stegepølser 160-180 8-20
Chorizo, rå stegepølser 160-180 10-20
Spid 160-180 10-20
Gyros 180-200 6-10
Fiskelet, naturel 180 10-20
Fiskelet, paneret 180 10-20
Fisk, stegt, hel 160 10-20
Sardiner 180 6-12
Store rejer 180 4-8
Blæksprutte, sepia 180-200 6-12
Blåmuslinger, venusmuslinger, hjertemus- linger 110-120 4-8
Spejlæg stegt i smør 140 2-6
Spejlæg stegt i olie 180-200 2-6
ræg 140 4-9
Omelet 140 3-6
Arme riddere 160 4-8
Crêpes, blini, pandekager, tacos 180-200 1-3
°C min
Grøntsager
Stegte kartoer af pillekartoer 180-200 6-12
Pommes frites 180-200 15-25
Kartoffelpuffer 200 2-4
Klarstegte løg / hvidløg 140 4-12
Løgringe 180-200 4-12
Squash, auberginer, peberfrugt 160-180 4-12
Grønne asparges, stegte 160-180 10-20
Svampe 180 10-15
Grøntsager, glaserede 120 10-20
Grøntsager i tempu- radej 180-200 5-10
Dybfrostretter
Kyllingenuggets 180-200 8-12
Fiskepinde 180 8-12
Pommes frites 200-220 4-8
Panderetter 160-180 6-10
Forårsruller 180-200 8-15
Postejer, kroketter 200-220 6-8
Sauce
Tomatsauce 120 20-30
Flødesauce 110-120 10-20
Bechamelsauce 110-120 10-20
Ostesauce 110-120 3-8
d sauce 110-120 10-20
Reducering af sauce 110-120 5-10
Smeltning
Overtrækschokolade 70-80 5-15
Ost 70-80 3-10
Smør 70-80 3-5
Fondue 70-80 5-15
Andet
Stegt ost 180-200 5-15
Croutoner 160-180 6-10
Toastbrød 200-220 8-12
Tør-færdigretter 110-120 5-10
Mandler, valnødder, pinjekerner, ristede 180-200 3-15
Popcorn 220 10-20
Gode råd om madlavning med fryingSensor Pro
Den efterlgende tabel viser, hvilken temperatur, der egner sig til den pågældende madvare. Stegetiden
og temperaturen kan variere afhængigt af madvarens art, gt, mængde og kvalitet. Den indstillede
temperatur varierer afhængigt af den anvendte stegepande.
Forvarm den tomme pande.
Tilsæt olie og madvarer efter lydsignalet.
*9001819032*
9001819032 (030309) da, no
Fremstillet af BSH Hausgeräte GmbH under varerkelicens fra Siemens AG.
Den stegesensor holder
temperaturen i panden konstant og
sørger for en perfekt stegning.
Endvidere giver den stegesensor
følgende fordele:
Den forhindrer, at retterne
brænder på, idet den overvåger
pandetemperaturen.
Den beskytter olie eller fedt mod
overophedning. Derved dannes
der ikke sundhedsskadelige
stoffer.
Den sørger for effektiv
energiudnyttelse, fordi kun den
nødvendige energi forbruges.
Enkelt og hurtigt
fryingSensor Pro
Vores Pro Induction pander er
specielt optimeret til stegning på
den aktuelle kogesektion.
Vores tilbehør kan købes hos
kundeservice, hos forhandleren
eller på internettet:
www.siemens-home.bsh-group.com
Fremgangsmåde
Sæt den tomme pande på kogezonen.
Vælg kogezonen, og
berør den.
Vælg den ønskede temperatur:
- Under opvarmningstiden viser Timer-indikatoren
skiftevis måltemperaturen og
opvarmningsstatus.
-Når stegetemperaturen er nået, lyder der et
signal.
ld olie eller fedtstof på panden, og begynd
stegningen.
Med Home Connect app er det hurtigt og let at hente opskrifter og madlavningstips
med en smartphone eller tablet.
Den viste temperatur i indikatorerne er en omtrentlig rdi, som kan afvige fra den faktiske temperatur i panden.
Betjeningsvejledning: Der ndes yderligere oplysninger i kogesektionens betjeningsvejledning i afsnittet „Stegesensor“. Læs dette afsnit omhyggeligt.
Smeltning af
chokolade, smør eller
ost, f.eks. fondue.
Tilberedning og
reducering af saucer,
dampning af
grøntsager, stegning af
retter med ekstra
jomfru olivenolie, smør
eller margarine.
Stegning af retter
med ekstra jomfru
olivenolie, smør eller
margarine, f.eks.
omeletter.
Stegning afsk og
tykkere stegeretter,
f.eks. frikadeller eller
lser.
Stegning af steaks,
medium eller well
done, dybfrostretter,
panerede eller nere
retter, som f.eks.
schnitzel, frisklavet
ragout eller
grøntsager.
Stegning af retter ved
høj temperatur, f.eks.
steaks rare,
kartoffelpuffer eller
dybfrosne pommes
frites.
Smeltning
70 °C
Tilberedning af
sauce 110120 °C
Stegning
140 °C
Stegning
160 °C
Stegning
180200 °C
Stegning
220 °C
°C min
Kjøtt
Snitsel, naturell 160-180 4-10
Snitsel, panert 180 6-10
Filet 180-200 6-10
Koteletter 160-180 10-15
Cordon bleu, wienerschnitzel 180 10-15
Biff, blodig, 3 cm tykk 220 8-10
Biff, medium, 3 cm tykk 200 6-10
Biff, gjennomstekt, 3 cm tykk 180 6-12
T-benstek, blodig, 4,5 cm tykk 200-220 10-15
T-benstek, medium, 4,5 cm tykk 180-200 20-30
Fjærkrebryst, 2 cm tykt 160 10-20
Bacon 160-180 2-6
Kjøttdeig 180-200 6-10
Hamburger, 1,5 cm tykk 160-200 6-15
Kjøttboller 160-180 10-20
Bratwurst 160-180 8-20
Chorizo, grillpølse 160-180 10-20
Spyd 160-180 10-20
Gyros 180-200 6-10
Fisk og sjømat
Fiskelet, naturell 180 10-20
Fiskelet, panert 180 10-20
Stekt sk, hel 160 10-20
Sardiner 180 6-12
Reker 180 4-8
Blekksprut, sepiablekksprut 180-200 6-12
Blåskjell, venusskjell, hjerteskjell 110-120 4-8
Eggeretter
Speilegg i smør 140 2-6
Speilegg i olje 180-200 2-6
Eggerøre 140 4-9
Omelett 140 3-6
Arme riddere 160 4-8
Crêpes, blini, pannekaker, taco 180-200 1-3
°C min
Grønnsaker
Stekte poteter kokt med skall 180-200 6-12
Pommes frites 180-200 15-25
stipoteter 200 2-4
k, hvitløk, surret blank 140 4-12
Løkringer 180-200 4-12
Squash, aubergine, paprika 160-180 4-12
Grønn asparges, stekt 160-180 10-20
Sopp 180 10-15
Grønnsaker, glasert 120 10-20
Grønnsaker i tempuradeig 180-200 5-10
Frossenretter
Kylling-nuggets 180-200 8-12
Fiskepinner 180 8-12
Pommes frites 200-220 4-8
Panneretter 160-180 6-10
rruller 180-200 8-15
Paier, kroketter 200-220 6-8
Sauser
Tomatsaus 120 20-30
Fløtesaus 110-120 10-20
Béchamelsaus 110-120 10-20
Ostesaus 110-120 3-8
te sauser 110-120 10-20
Koke inn saus 110-120 5-10
Smelting
Overtrekkssjokolade 70-80 5-15
Ost 70-80 3-10
Smør 70-80 3-5
Fondue 70-80 5-15
Annet
Stekt ost 180-200 5-15
Krutonger 160-180 6-10
Toast 200-220 8-12
Tørre ferdigretter 110-120 5-10
Mandler, valnøtter, pinjekjerner, ristet 180-200 3-15
Popcorn 220 10-20
Anbefalinger for matlaging med fryingSensor Pro
Tabellen nedenfor viser hvilken temperatur som egner seg til de enkelte matvarene. Steketiden og
temperaturen kan variere avhengig av type, vekt, størrelse, mengde og kvalitet på råvarene. Den
innstilte temperaturen varierer etter hvilken stekepanne som brukes.
Forvarm den tomme pannen.
Tilsett oljen og matvarene etter signaltonen.
Produsert av BSH Hausgeräte GmbH på merkevarelisens fra Siemens AG.
Stekesensor holder temperaturen
på kokekarene konstant og sikrer
perfekt steking. I tillegg har
stekesensor følgende fordeler:
Den hindrer at maten svir seg ved
å overvåke pannetemperaturen.
Den beskytter oljen eller fettet
mot overoppheting. Dermed
oppstår ingen helseskadelige
stoffer.
Den sørger for energieffektivitet
ved å bare bruke energien som
trengs.
Raskt og enkelt
fryingSensor Pro
re Pro Induction-panner er
spesielt tilpasset steking på
koketoppen din.
Tilbehøret kan kjøpes hos
kundeservice, hos forhandleren
eller på Internett:
www.siemens-home.bsh-group.com
Fremgangsmåte
Sett den tomme pannen kokesonen.
Velg kokesone og berør
.
Velg ønsket temperatur:
- Under oppvarmingstiden viser tidsuret vekselvis
måltemperaturen og oppvarmingsprogresjonen.
-Når steketemperaturen er nådd, lyder det et
signal.
Ha olje eller fett i pannen og start stekingen.
Med Home Connect-appen får du rask og enkel tilgang til oppskrifter og
matlagingstips rett på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
Temperaturen som vises i displayet, er en omtrentlig verdi og kan avvike fra den faktiske temperaturen i stekepannen.
Bruksanvisning: Du nner nærmere informasjon i bruksanvisningen til koketoppen under avsnittet "Stekesensor". Les nøye gjennom dette avsnittet.
Smelte sjokolade,
smør eller ost, f.eks.
fondue.
Tilberedning og
redusering av sauser,
damping av grønnsaker,
steking av mat med
extra virgin olivenolje,
smør eller margarin.
Steking av mat med
extra virgin
olivenolje, smør eller
margarin, f.eks.
omeletter.
Steking av sk og
tykke, stekte retter,
f.eks. karbonader og
lser.
Steking av biff,
medium stekt eller
gjennomstekt,
dypfryst, panert og lett
mat, f.eks. schnitzel,
fersk ragu eller
grønnsaker.
Steking av mat ved
ye temperaturer,
f.eks. biff, blodig,
potetpannekake eller
dypfryst pommes
frites.
Smelting
70 °C
Tilberede sauser
110120 °C
Steking
140 °C
Steking
160 °C
Steking
180200 °C
Steking
220 °C
*9001819032*
9001819032 (030309) da, no


Produkt Specifikationer

Mærke: Siemens
Kategori: Komfur
Model: ED751HQ26E
Tænd-/slukkontakt: Ja
Vekselstrømsindgangsspænding: 220-240 V
Vekselstrømsindgangsfrekvens: 50-60 Hz
Bredde: 710 mm
Dybde: 522 mm
Højde: 223 mm
Produktfarve: Sort
Kontroltype: Berøring
Indbygget skærm: Ja
Ledningslængde: 1.1 m
Automatisk slukning: Ja
Placering af apparat: Bordplade
Børnesikring: Ja
Farve på kontrolpanel: Sort
Energieffektivitetsskala: A+++ til D
LED-indikatorer: Activity, Fan, Key Lock
Komfurtype: Zone induktionskogeplade
Overfladetype: Keramisk
Antal kogeplader / madlavningsområde: 4
Blus/kogeplade zone 1 strøm: 2.5 W
Blus/kogeplade zone 2 strøm: 2.5 W
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: Elektrisk
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: Elektrisk
Kontrolposition: Front
Nem at rengøre: Ja
Tilsluttet belastning (elektrisk): - W
Ovnbredde størrelse: 71 cm
Blus/kogeplade zone 4 strømkilde: Elektrisk
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: Elektrisk
Indbygget hætte: Ja
Tilsluttet belastning (gas): - W
Maksimal ekstraktionseffekt: 622 m³/t
Væske - dynamisk effektivitetsklasse: A
Fedt - filtrering effektivitetsklasse: B
Blus/kogeplade zone 4 strøm: 2.5 W
Blus/kogeplade zone 3 strøm: 2.5 W
Kogezone 4 boost: 3.7 W
Kogezone 2 boost: 3.7 W
Kogezone 3 boost: 3.7 W
Kogezone 1 boost: 3.7 W
Placering af udsugning: Midten
Kogezone 4 størrelse (B x D): 380 x 210 mm
Støjniveau (intensiv hastighed): 74 dB
Kogezone 1 størrelse (B x D): 380 x 210 mm
Kogezone 3 størrelse (B x D): 380 x 210 mm
Kogezone 2 størrelse (B x D): 380 x 210 mm
Ventilatorens støjniveau (maks.): 69 dB
Kogepladeindikator: Ja
Energieffektivitetsklasse (udsugning): B
Beskyttelse mod utilsigtet start: Ja

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Siemens ED751HQ26E stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig