Siemens EX675LXE1E Manual

Siemens Komfur EX675LXE1E

Læs gratis den danske manual til Siemens EX675LXE1E (2 sider) i kategorien Komfur. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 28 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.9 stjerner ud af 14.5 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Siemens EX675LXE1E, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/2
Quick and easy Quick and easy
Metode
I) Placer den trådløse temperatursensor på gryden.
II) Sæt gryden med en passende mængde væske på en kogezone, og læg
låg på.
III) Berør symbolet » for den trådløse temperatursensor.
õ lyser i displayet.
IV) Vælg den kogezone, hvor gryden med den trådløse temperatursensor
er placeret.
V) lg den ønskede kogefunktion.
VI) Symbolet blinker, til vandet eller olien har nået den passende
temperatur. lyder der et signal. Symbolet holder op med at blinke
og lyser vedvarende.
VII) Tag låget af, og læg madvaren i gryden. Tilbered under låg.
Bemærk: Tag låget af gryden under friteringen ved brug af friterings-
funktionen.
3 4 51 2
70 °C 90 °C 100 °C 120 °C 170 °C
Koge-funktioner
Med disse funktioner kan der laves mad
ved perfekt kontrollerede temperaturer,
uanset om der tilberedes ved lav varme,
koges vand, tilberedes med trykkoger
eller steges med meget olie i gryden.
Den trådløse temperatursensor er
nødvendig for at kunne bruge
kogefunktionerne. Hvis kogesektionen
ikke er udstyret med en sensor, kan den købes
som ekstra tilbehør i specialforretninger eller i
vores tekniske kundeservice ved angivelse af
artikelnummeret HZ39050.
Stegesensor
Denne funktion kan bruges til stegning
af madvarer med en konstant velegnet
stegetemperatur i panden.
Opvarmning,
varmholdning f.eks. af
suppe eller punch
Kogning ved lav varme, f.
eks. ris, mælk
Kogning, f.eks. af pasta,
grøntsager
Tilberedning med
trykkoger, f.eks.
kyllingegryde
Fritering med meget
olie, f.eks. donuts,
frikadeller
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Kogeassistent-funktioner".
Læs disse oplysninger omhyggeligt.
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Kogeassistent-funktioner".
Læs disse oplysninger omhyggeligt.
3 4 51 2
Metode
Stegning af madvarer i
ekstra jomfru olivenolie,
smør eller margarine. f.
eks. omeletter.
Stegning af sk og
kraftige retter, som
f.eks. frikadeller og
lser.
Stegning af steaks,
medium eller
gennemstegt,
dybfrostvarer, panerede
eller sarte madvarer, f.
eks. schnitzel, frisklavet
ragout eller grøntsager.
Stegning af madvarer
ved høj temperatur, f.
eks. steak (rød),
pommes frites eller
dybfrosne pommes
frites.
Tilberedning og
varmholdning af
saucer, dampning af
grøntsager og stegning
af madvarer i ekstra
jomfru olivenolie, smør
eller margarine.
Meget lav Lav Medium - lav Medium - høj Høj
da
I) Sæt den tomme stegepande på kogezonen.
II) Berør Õ symbolet.
III) Vælg kogezonen. Ý ndes i displayet.
IV) lg det ønskede stegetrin.
V) Symbolet blinker, til stegetemperaturen er opnået. Så lyder der et signal.
Symbolet lyser vedvarende.
VI) g først fedtstof på panden efter lydsignalet, og begynd stegningen.
*9001112606* 9001112606
Hurtigt og let
Kogeassistent-funktioner
Med kogeassistent-funktionerne er det muligt at vælge den bedste tilberedningsmåde til alle retter. Sensorerne måler kontinuerligt
temperaturen i gryden eller panden. Derved kan strømtilførslen og dermed temperaturen styres med stor præcision, så retterne
altid bliver perfekt tilberedt.
Hurtigt og let
Kogeassistent-funktioner
Med kogeassistent-funktionerne er det muligt at vælge den bedste tilberedningsmåde til alle retter. Sensorerne måler kontinuerligt
temperaturen i gryden eller panden. Derved kan strømtilførslen og dermed temperaturen styres med stor præcision, så retterne
altid bliver perfekt tilberedt.
SE_CSFS_LightSlider_NON_TFT_9001112606_DA.indd 1-2 15.09.15 11:24
I tabellen vises et udvalg af retter i de forskellige fødevarekategorier. Temperatur og varighed af tilberedningen kan variere
afhængigt af mængden, beskaffenheden og kvaliteten af madvarerne.
» Koge-funktioner
Õ Stegesensor
Koge-
assistent-
funktioner min.
Æggeretter
Stegning med lidt olie
Pandekager**** Õ5 -
Omelet**** Õ2 3 - 6
Spejlæg Õ2 - 4 2 - 6
g Õ2 4 - 9
Rosin-pandekage Õ3 10 - 15
French toast**** Õ3 4 - 8
Kogning
Æg, hårdkogte*** »3 / 100 ºC 5 - 10
Gntsager og bælgfrugter
Stegning med lidt olie
Hvidløg, løg Õ1 - 2 2 - 10
Squash, auberginer Õ3 4 - 12
Peberfrugter, grønne asparges Õ3 4 - 15
Grøntsager, sauteret i olie, f.eks. squash, grønne
peberfrugter
Õ1 10 - 20
Svampe Õ4 10 - 15
Glaserede grøntsager Õ3 6 - 10
Kogning
Grøntsager, friske, f.eks. broccoli »3 / 100 ºC 10 - 20
Grøntsager, friske, f.eks. rosenkål »3 / 100 ºC 30 - 40
Kikærter*** »3 / 100 ºC 60 - 90
Ærter »3 / 100 ºC 15 - 20
Linsegryde*** »3 / 100 ºC 45 - 60
Tilberedning i trykkoger***
Grøntsager, f.eks. grønne bønner »4 / 120 ºC 3 - 6
Kikærter, bønner »4 / 120 ºC 25 - 35
Linsegryde »4 / 120 ºC 10 - 20
Fritering med meget olie
Grøntsager, svampe, panerede eller i øldej** »5 / 170 ºC 4 - 8
Koge-
assistent-
funktioner min.
Kartoer
Stegning med lidt olie
Stegte kartoer (pillekartoer) Õ5 6 - 12
Stegte kartoer (råstegte) Õ4 15 - 25
Pommes frites**** Õ5 2,5 - 3,5
Schweizersti Õ1 50 - 55
Brunede kartoer Õ3 15 - 20
Kogning ved lav varme
Kartoffelklöße »2 / 90 ºC 30 - 40
Kogning
Kartoer*** »3 / 100 ºC 30 - 45
Tilberedning i trykkoger
Kartoer*** »4 / 120 ºC 10 - 20
Pasta
og kornprodukter
Kogning ved lav varme
Ris »2 / 90 ºC 25 - 35
Polenta***** »2 / 90 ºC 3 - 8
Semuljegrød »2 / 90 ºC 5 - 10
Kogning
Pasta »3 / 100 ºC 7 - 10
Fyldt pasta, ravioli »3 / 100 ºC 6 - 15
Tilberedning i trykkoger
Ris*** »4 / 120 ºC 5 - 8
Suppe
Kogning ved lav varme
Pulversuppe, f.eks. cremesuppe****** »2 / 90 ºC 10 - 15
Kogning
Hjemmelavet bouillon, f.eks. kød- eller
grøntsagsbouillon***
»3 / 100 ºC 60 - 90
Pulversuppe, f.eks. minestrone »3 / 100 ºC 5 - 10
Tilberedning i trykkoger
Hjemmelavet bouillon, f.eks. grøntsagsbouillon*** »4 / 120 ºC 3 - 6
Sauce
Stegning med lidt olie
Tomatsauce med grøntsager Õ1 25 - 35
Béchamel sauce Õ1 10 - 20
Oste-sauce, f.eks. Gorgonzola-sauce Õ1 10 - 20
Reducering af saucer, f.eks. tomatsauce, sauce
Bolognese
Õ1 25 - 35
de saucer, f.eks. appelsin-sauce Õ1 15 - 25
Koge-
assistent-
funktioner min.
Desserter
Kogning ved lav varme
Risengrød****** »2 / 90 ºC 40 - 50
Grød »2 / 90 ºC 10 - 15
Kompot*** »3 / 100 ºC 15 - 25
Chokoladebudding***** »2 / 90 ºC 3 - 5
Fritering med meget olie
Bagværk, f.eks. donuts, vandbakkelser** »5 / 170 ºC 5 - 10
Dybfrostprodukter
Stegning med lidt olie
Schnitzel Õ4 15 - 20
Cordon bleu* Õ4 10 - 30
Fjerk, brystd* Õ4 10 - 30
Chicken nuggets Õ4 10 - 15
Gyros, kebab Õ3 5 - 10
Fiskelet, naturel eller paneret Õ3 10 - 20
Fiskepinde Õ4 8 - 12
Pommes frites Õ5 4 - 6
Wok-retter, f.eks. stegte grøntsager med kylling Õ3 6 - 10
Forsruller Õ4 10 - 30
Camembert/ost Õ3 10 - 15
Opvarmning / varmholdning
Frosne grøntsager i ødesauce, f.eks. spinat i
ødesauce*******
»1 / 70 ºC 15 - 20
Kogning
Frosne grøntsager, f.eks. grønne bønner******* »3 / 100 ºC 15 - 30
Fritering med meget olie
Frosne pommes frites** »5 / 170 ºC 4 - 8
Diverse
Stegning med lidt olie
Camembert/ost Õ3 7 - 10
Tørrede levnedsmidler, som kræver tilsætning af
vand, f.eks. pasta
Õ1 5 - 10
Croutons Õ3 6 - 10
Mandler/valdder/pinjekerner Õ4 3 - 15
Opvarmning/varmholdning
Konservesretter, f.eks. gullasch*** /****** »1 / 70 ºC 10 - 20
Glögg*** »1 / 70 ºC -
Kogning ved lav varme
Mælk*** »2 / 90 ºC -
Koge-
assistent-
funktioner min.
Kød
Stegning med lidt olie
Schnitzel, naturel eller paneret Õ4 6 - 10
Filet Õ4 6 - 10
Koteletter* Õ3 10 - 15
Cordon bleu, wiener schnitzel* Õ4 10 - 15
Steak, rød (3 cm tyk) Õ5 6 - 8
Steak, medium eller gennemstegt
(3 cm tyk)
Õ4 8 - 12
Fjerkræ, brystkød (2 cm tykt)* Õ3 10 - 20
lser, forkogte eller rå* Õ3 8 - 20
Hamburgers, frikadeller, krebinetter* Õ3 6 - 30
Forloren hare Õ2 6 - 9
Ragout, gyros Õ4 7 - 12
Hakket kød Õ4 6 - 10
Bacon Õ2 5 - 8
Kogning ved lav varme
Pølser »2 / 90 ºC 10 - 20
Kogning
Kødboller »3 / 100 ºC 20 - 30
Kylling »3 / 100 ºC 60 - 90
Kogt eller grydestegt kalvekød »3 / 100 ºC 60 - 90
Tilberedning i trykkoger
Kylling, kalved*** »4 / 120 ºC 15 - 25
Fritering med meget olie
Kyllingevinger og kødboller*** »5 / 170 ºC 10 - 15
Fisk
Stegning med lidt olie
Fisk, stegt, hel, f.eks. foreller Õ3 10 - 20
Fiskelet, naturel eller paneret Õ3 - 4 10 - 20
Rejer, scampi Õ4 4 - 8
Kogning ved lav varme
Grydestegt sk, f.eks. kulmule »2 / 90 ºC 15 - 20
Fritering med meget olie
Fisk, paneret** »5 / 170 ºC 10 - 15
* Vend ere gange. / ** Opvarm olien under under låg. Friter hver portion enkeltvis uden låg (tabellen viser tilberedningstiden pr. portion).
*** Læg fødevarerne i med det samme.
**** Samlet tilberedningstid pr. portion. Friter portionerne efter hinanden. / ***** Forvarm under låg, tilbered under stadig omrøring.
****** Vedvarende omrøring. / ******* Tilsæt væske som angivet på produktet.
SE_CSFS_LightSlider_NON_TFT_9001112606_DA.indd 3-4 15.09.15 11:24


Produkt Specifikationer

Mærke: Siemens
Kategori: Komfur
Model: EX675LXE1E
Antal effektniveauer: 17
Vekselstrømsindgangsspænding: 220-240 V
Vekselstrømsindgangsfrekvens: 50 - 60 Hz
Bredde: 602 mm
Dybde: 520 mm
Højde: 51 mm
Vægt: 14000 g
Produktfarve: Sort
Kontroltype: Berøring
Indbygget skærm: Ja
Ledningslængde: 1.1 m
Pakkevægt: 16000 g
Timer: Ja
Placering af apparat: Indbygget
Installationsrum bredde: 560 mm
Installationsrum højde: 51 mm
Certificering: AENOR, CE
Komfurtype: Zone induktionskogeplade
Overfladetype: Keramisk
Antal kogeplader / madlavningsområde: 4
Antal elektriske kogeplader: 4
Blus/kogeplade zone 1 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 2 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 1 type: Regelmæssig
Kogezone 1 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 1 position: Venstre bagende
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: Elektrisk
Blus/kogeplade zone 2 type: Regelmæssig
Kogezone 2 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 2 position: Venstre front
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: Elektrisk
Kontrolposition: Front
Gryde detektering: Ja
Tilsluttet belastning (elektrisk): 7400 W
Blus/kogeplade zone 3 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 4 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 2 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 1 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 3 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 4 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 4 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 4 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 3 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 position: Højre bagende
Blus/kogeplade zone 4 position: Højre forside
Restvarmeindikator: Ja
Tilsluttet belastning (gas): - W
Autosluk timer tilbereder mad sikkert: Ja
Blus/kogeplade zone 4 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 3 strøm: 2200 W
Boost funktion: Ja
Kogezone 4 boost: 3700 W
Kogezone 2 boost: 3700 W
Kogezone 3 boost: 3700 W
Kogezone 1 boost: 3700 W
Almindelige kogeplade / madlavningsområde: 2200 W
Stor kogeplade / madlavningsområde: 3300 W
Installation, rum dybde (maks.): 500 mm
Rammetype: Rammeløs
Kombi zone: Ja
Antal fleksible kogezoner: 2
Zone, som kan forlænges: Ja
Installation, rum dybde (min.): 490 mm

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Siemens EX675LXE1E stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig