Siemens EX675LXV1E Manual

Siemens Komfur EX675LXV1E

Læs gratis den danske manual til Siemens EX675LXV1E (2 sider) i kategorien Komfur. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 31 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.7 stjerner ud af 16 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Siemens EX675LXV1E, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/2
3 4 51 2
da | no
Hurtigt og let
Stegesensor
Stegesensor-funktionen er ideel til let og ukompliceret
stegning, som altid lykkes perfekt. Temperaturen holdes
automatisk, uden at det er nødvendigt at ændre det
valgte stegetrin.
I) Sæt den tomme stegepande på kogezonen.
II) Berør Õ symbolet.
III) Vælg kogezonen. Ý ndes i displayet.
IV) Vælg det ønskede stegetrin.
V) Symbolet blinker, til stegetemperaturen er
opnået. Så lyder der et signal. Symbolet lyser
vedvarende.
VI) Læg først fedtstof på panden efter lydsignalet,
og begynd stegningen.
Metode
Stegning af madvarer i
ekstra jomfru olivenolie,
smør eller margarine. f.
eks. omeletter.
Stegning af sk og
kraftige retter, som
f.eks. frikadeller og
pølser.
Stegning af steaks,
medium eller
gennemstegt,
dybfrostvarer, panerede
eller sarte madvarer, f.
eks. schnitzel, frisklavet
ragout eller grøntsager.
Stegning af madvarer
ved høj temperatur, f.
eks. steak (d),
pommes frites eller
dybfrosne pommes
frites.
Tilberedning og
varmholdning af
saucer, dampning af
grøntsager og stegning
af madvarer i ekstra
jomfru olivenolie, smør
eller margarine.
Meget lav Lav Medium - lav Medium - høj Høj
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Stegesensor". Læs disse
oplysninger omhyggeligt.
min.
Kød Schnitzel, naturel eller paneret 4 6 - 10
Filet 4 6 - 10
Koteletter* 3 10 - 15
Cordon bleu, wiener schnitzel* 4 10 - 15
Steak, d (tykkelse 3 cm) 6 - 85
Steak, medium eller
gennemstegt (tykkelse 3 cm)
4 8 - 12
Fjerkræ, brystkød
(tykkelse 2 cm)*
3 10 - 20
Pølser, forkogte eller * 8 - 203
Hamburgers, frikadeller,
krebinetter*
3 6 - 30
Forloren hare 2 6 - 9
Ragout, gyros 7 - 124
Hakket kød 6 - 104
Bacon 2 5 - 8
Fisk Fisk, stegt, hel, f.eks. foreller 10 - 203
Fiskelet, naturel eller paneret 3 - 4 10 - 20
Rejer, scampi 4 4 - 8
Æggeretter Pandekager** 5 -
Omelet** 2 3 - 6
Spejlæg 2 - 4 2 - 6
Røræg 2 4 - 9
Rosin-pandekage 3 10 - 15
French toast** 4 - 83
Kartoer Stegte kartoer (pillekartoer) 5 6 - 12
Stegte kartoer (råstegte) 4 15 - 25
Pommes frites** 5 2,5 - 3,5
Schweizer rösti 1 50 - 55
Brunede kartoer 3 15 - 20
min.
Grøntsager Hvidløg, g 1 - 2 2 - 10
Squash, auberginer 3 4 - 12
Peberfrugter, grønne asparges 3 4 - 15
Grøntsager, sauteret i olie, f.eks.
squash, grønne peberfrugter
1 10 - 20
Svampe 4 10 - 15
Glaserede grøntsager 3 6 - 10
Dybfrost-
produkter
Schnitzel 4 15 - 20
Cordon bleu* 4 10 - 30
Fjerkræ, brystkød* 4 10 - 30
Chicken nuggets 4 10 - 15
Gyros, kebab 3 5 - 10
Fiskelet, naturel eller paneret 3 10 - 20
Fiskepinde 4 8 - 12
Pommes frites 5 4 - 6
Wok-retter, f.eks. stegte
grøntsager med kylling
3 6 - 10
Forårsruller 4 10 - 30
Camembert/ost 3 10 - 15
Saucer Tomatsauce med grøntsager 25 - 351
chamel sauce 10 - 201
Oste-sauce, f.eks. Gorgonzola-
sauce
1 10 - 20
Reducering af saucer, f.eks.
tomatsauce, sauce Bolognese
1 25 - 35
de saucer, f.eks. appelsin-
sauce
1 15 - 25
Diverse Camembert/ost 3 7 - 10
Tørrede levnedsmidler, som
kræver tilsætning af vand, f.eks.
pasta
1 5 - 10
Croutons 3 6 - 10
Mandler/valdder/pinjekerner 4 3 - 15
Denne tabel viser, hvilken varmeindstilling der er egnet til de enkelte typer madvarer. Stegetiden kan variere afhængigt af
madvarernes type, gt, størrelse og kvalitet. Den indstillede varme varierer afhængigt af den anvendte stegepande. Forvarm den
tomme pande, læg olien og madvarerne på panden efter det akustiske signal.
* Vend ere gange. / ** Total tilberedningsvarighed pr. portion. Steges efter hinanden.
*9001069042* 9001069042
SE_FS_5lev_LightSlider_9001069042_DA_NO.indd 1 09.06.15 16:18
3 4 51 2
da | no
Kjapt og enkelt
Stekesensor
Stekesensoren er ideell for rask matlaging, og den garanterer
et utmerket stekeresultat. Temperaturen opprettholdes
automatisk uten at du endre temperaturnivået.
I) Sett den tomme stekepannen på kokesonen.
II) Trykk Õ symbolet.
III) Velg kokesone. Ý lyser på displayet.
IV) Velg ønsket stekeinnstilling.
V) Symbolet blinker til steketemperaturen er nådd.
Deretter høres et lydsignal. Symbolet lyser.
VI) Etter lydsignalet tar du fettet i stekepannen og
begynner å steke.
Metode
Steking i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin, f.eks.
omeletter.
Steking av sk og tykke
matvarer, f.eks.
kjøttboller og pølser.
Steking av biff, medium
eller godt stekt,
dypfryste, panerte og
ne matvarer, f.eks.
tynne skiver av kjøtt eller
sk, ragu og grønnsaker.
Steke mat på ye
temperaturer, f.eks.
lettstekt biff,
raspeballer og dypfryst
pommes frites.
Tilberede og
varmholde sauser,
damping av grønnsaker
og steking i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin.
Svært lav Lav Medium - lav Medium - y y
Brukerhåndbok
Du nner ytterligere informasjon i
kapittelet "Stekesensor" i den detaljerte
brukerhåndboken for stekeovnen.
Les den nøye.
min.
Kjøtt Tynn skive, naturell eller panert 6 - 104
Filet 4 6 - 10
Koteletter* 3 10 - 15
Cordon bleu, wienersnitsel* 4 10 - 15
Biff, lettstekt (3 cm tykk) 6 - 85
Biff, medium eller godt stekt
(3 cm tykk)
4 8 - 12
Bryst av fjærkre (2 cm tykt)* 10 - 203
Pølser, forkokte eller rå* 8 - 203
Hamburger, kjøttboller,
kjøttkaker*
3 6 - 30
Kjøttpudding 2 6 - 9
Ragu, gyros 7 - 124
Kjøttdeig 4 6 - 10
Bacon 2 5 - 8
Fisk Fisk, stekt, helt, f.eks. ørret 10 - 203
Fiskelet, naturell eller panert 3-4 10 - 20
Reker, scampi 4 4 - 8
Egg eretter Pannekaker** 5 -
Omelett** 2 3 - 6
Stekte egg 2-4 2 - 6
Eggerøre 2 4 - 9
Pannekake med rosiner 3 10 - 15
Arme riddere** 3 4 - 8
Poteter Stekte poteter (kokt med skallet
)
5 6 - 12
Stekte poteter (laget av rå
poteter)
4 15 - 25
Raspeballer** 5 2,5 - 3,5
Sveitsisk røsti 1 50 - 55
Glaserte poteter 3 15 - 20
min.
Grønnsaker Hvitløk, k 1-2 2 - 10
Squash, aubergine 3 4 - 12
Paprika, grønn asparges 3 4 - 15
Grønnsaker som er sautert i olje,
f.eks. squash, grønn paprika
1 10 - 20
Sopp 4 10 - 15
Glaserte grønnsaker 3 6 - 10
Dypfryste
produkter
Tynn skive 4 15 - 20
Cordon bleu* 4 10 - 30
Bryst av fjærkre* 10 - 304
Kyllingnuggets 4 10 - 15
Gyros, kebab 3 5 - 10
Fiskelet, naturell eller panert 3 10 - 20
Fiskepinner 4 8 - 12
Pommes frites 5 4 - 6
Wokretter, f.eks. stekte
grønnsaker med kylling
3 6 - 10
Vårruller 4 10 - 30
Camembert/ost 3 10 - 15
Sauser Tomatsaus med grønnsaker 1 25 - 35
Béchamelsaus 1 10 - 20
Ostesaus, f.eks. gorgonzolasaus 1 10 - 20
Tynne ut saus, f.eks. tomatsaus,
bolognesesaus
1 25 - 35
te sauser, f.eks. appelsinsaus 1 15 - 25
Diverse Camembert/ost 3 7 - 10
Tørrvarer som trenger å tilsettes
vann, f.eks. pasta
1 5 - 10
Krutonger 3 6 - 10
Mandler / valnøtter /
pinjekjerner
4 3 - 15
Tabellen viser hvilken varmeinnstilling som passer til de forskjellige matvarene. Steketiden kan variere etter matvaretype, vekt,
størrelse og kvalitet. Den valgte varmeinnstillingen varierer etter hva slag stekepanne som brukes. Forvarm den tomme stekepannen.
Etter lydsignalet tilsetter du olje og matvarene som skal tilberedes.
* Snus ere ganger. / ** Total tilberedningstid per porsjon. Stekes etter tur.
*9001069042* 9001069042
SE_FS_5lev_LightSlider_9001069042_DA_NO.indd 2 09.06.15 16:18


Produkt Specifikationer

Mærke: Siemens
Kategori: Komfur
Model: EX675LXV1E
Antal effektniveauer: 17
Tænd-/slukkontakt: Ja
Vekselstrømsindgangsspænding: 220 - 240 V
Vekselstrømsindgangsfrekvens: 50 - 60 Hz
Bredde: 602 mm
Dybde: 520 mm
Højde: 51 mm
Vægt: 15843 g
Produktfarve: Sort
Kontroltype: Berøring
Indbygget skærm: Ja
Ledningslængde: 1.1 m
Pakkevægt: 17000 g
Pakkedybde: 603 mm
Pakkebredde: 753 mm
Pakkehøjde: 126 mm
Automatisk slukning: Ja
Timer: Ja
Placering af apparat: Indbygget
Installationsrum bredde: 560 mm
Installationsrum dybde: 500 mm
Installationsrum højde: 51 mm
Børnesikring: Ja
Certificering: AENOR, CE
Komfurtype: Zone induktionskogeplade
Overfladetype: Keramisk
Antal kogeplader / madlavningsområde: 4
Antal elektriske kogeplader: 4
Blus/kogeplade zone 1 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 2 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 1 type: Regelmæssig
Kogezone 1 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 1 position: Venstre bagende
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: Elektrisk
Blus/kogeplade zone 2 type: Regelmæssig
Kogezone 2 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 2 position: Venstre front
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: Elektrisk
Kontrolposition: Top forside
Nem at rengøre: Ja
Gryde detektering: Ja
Tilsluttet belastning (elektrisk): 7400 W
Blus/kogeplade zone 3 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 4 type: Regelmæssig
Blus/kogeplade zone 2 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 1 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 3 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 4 diameter: 190 mm
Blus/kogeplade zone 4 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 4 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: Elektrisk
Kogezone 3 form: Rektangulær
Blus/kogeplade zone 3 position: Højre bagende
Blus/kogeplade zone 4 position: Højre forside
Restvarmeindikator: Ja
Tilsluttet belastning (gas): - W
Wi-Fi kontrolleret: Ja
Holde varm funktion: Ja
Lydalarm: Ja
Blus/kogeplade zone 4 strøm: 2200 W
Blus/kogeplade zone 3 strøm: 2200 W
Sensorkog: 4
Boost funktion: Ja
Regulær brænder/kogezone form: Rektangulær
Almindelig kogeplade/kogezone, diameter: 200 mm
Stor brænder/kogezone form: Rektangulær
Stor brænder/kogezone størrelse (B x D): 380 x 240 mm
Ramme, facon: Forside facet
Ramme, farve: Rustfrit stål
Kogezone 4 boost: 3700 W
Kogezone 2 boost: 3700 W
Kogezone 3 boost: 3700 W
Kogezone 1 boost: 3700 W
Almindelige kogeplade / madlavningsområde: 2200 W
Stor kogeplade / madlavningsområde: 3300 W
Rammetype: Sidebeklædning
Kombi zone: Ja
Antal fleksible kogezoner: 2
Zone, som kan forlænges: Ja
Installation, rum dybde (min.): 490 mm
Rengøringslås: Ja
Boost regulær tilberednings-/kogezone: 3700 W

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Siemens EX675LXV1E stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig