Siemens iQ700 EX677FXC5E Manual
Læs nedenfor 📖 manual på dansk for Siemens iQ700 EX677FXC5E (2 sider) i kategorien Komfur. Denne guide var nyttig for 25 personer og blev bedømt med 4.4 stjerner i gennemsnit af 13 brugere
Side 1/2

low med maxmin
da | no
Hurtigt og let
Stegesensor
Stegesensor-funktionen er ideel til let og ukompliceret
stegning, som altid lykkes perfekt. Temperaturen holdes
automatisk, uden at det er nødvendigt at ændre det
valgte stegetrin.
I) Sæt den tomme stegepande på kogezonen.
II) Vælg kogezonen.
III) Berør Õ symbolet. Symbolet ‘ tændes i
displayet.
IV) Vælg det ønskede stegetrin.
V) Læg først fedtstof på panden efter lydsignalet,
og begynd stegningen.
Metode
Stegning af madvarer i
ekstra jomfru olivenolie,
smør eller margarine. f.eks.
omeletter.
Stegning af sk og kraftige
retter, som
f.eks. frikadeller og pølser.
Stegning af steaks, medium
eller gennemstegt,
dybfrostvarer, panerede eller
sarte madvarer, f.eks.
schnitzel, frisklavet ragout
eller grøntsager.
Stegning af madvarer ved
høj temperatur, f.eks. steak
(rød), pommes frites eller
dybfrosne pommes frites.
Lav Medium - lav Medium - høj Høj
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Stegesensor". Læs disse
oplysninger omhyggeligt.
min.
Kød Schnitzel, naturel eller
paneret
med 6 - 10
Filet med 6 - 10
Koteletter* low 10 - 15
Cordon bleu, wiener
schnitzel*
med 10 - 15
Steak, rød (tykkelse 3 cm) 6 - 8max
Steak, medium eller
gennemstegt
(tykkelse 3 cm)
med 8 - 12
Fjerkræ, brystkød
(tykkelse 2 cm)*
low 10 - 20
Pølser, forkogte eller rå* 8 - 20low
Hamburgers, frikadeller,
krebinetter*
low 6 - 30
Forloren hare min 6 - 9
Ragout, gyros 7 - 12med
Hakket kød 6 - 10med
Bacon min 5 - 8
Fisk Fisk, stegt, hel, f.eks.
foreller
low 10 - 20
Fiskelet, naturel eller
paneret
low - med 10 - 20
Rejer, scampi med 4 - 8
Æggeretter Pandekager** max -
Omelet** min 3 - 6
Spejlæg min - med 2 - 6
Røræg min 4 - 9
Rosin-pandekage low 10 - 15
French toast** 4 - 8low
min.
Kartoer Stegte kartoer
(pillekartoer)
max 6 - 12
Stegte kartoer (råstegte) med 15 - 25
Pommes frites** max 2,5 - 3,5
Brunede kartoer low 15 - 20
Grøntsager Hvidløg, løg min 2 - 10
Squash, auberginer low 4 - 12
Peberfrugter, grønne
asparges
low 4 - 15
Svampe med 10 - 15
Glaserede grøntsager low 6 - 10
Dybfrost-
produkter
Schnitzel med 15 - 20
Cordon bleu* med 10 - 30
Fjerkræ, brystkød* med 10 - 30
Chicken nuggets med 10 - 15
Gyros, kebab low 5 - 10
Fiskelet, naturel eller
paneret
low 10 - 20
Fiskepinde med 8 - 12
Pommes frites max 4 - 6
Wok-retter, f.eks. stegte
grøntsager med kylling
low 6 - 10
Forårsruller med 10 - 30
Camembert/ost low 10 - 15
Diverse Camembert/ost low 7 - 10
Tørrede levnedsmidler,
som kræver tilsætning af
vand, f.eks. pasta
min 5 - 10
Croutons low 6 - 10
Mandler/valnødder/
pinjekerner
med 3 - 15
Denne tabel viser, hvilken varmeindstilling der er egnet til de enkelte typer madvarer. Stegetiden kan variere afhængigt af
madvarernes type, vægt, størrelse og kvalitet. Den indstillede varme varierer afhængigt af den anvendte stegepande. Forvarm den
tomme pande, læg olien og madvarerne på panden efter det akustiske signal.
* Vend ere gange. / ** Total tilberedningsvarighed pr. portion. Steges efter hinanden.
*9001069040* 9001069040
SE_FS_4lev_TouchSlider_9001069040_DA_NO.indd 1 09.06.15 16:17

low med maxmin
da | no
Kjapt og enkelt
Stekesensor
Stekesensoren er ideell for rask matlaging, og den garanterer et
utmerket stekeresultat. Temperaturen opprettholdes
automatisk uten at du må endre temperaturnivået.
I) Sett den tomme stekepannen på kokesonen.
II) Velg kokesone.
III) Trykk på lyser opp på Õ symbolet. The ‘
displayet.
IV) Velg ønsket stekeinnstilling.
V) Etter lydsignalet tar du fettet i stekepannen og
begynner å steke.
Metode
Steking i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin, f.eks. omeletter.
Steking av sk og tykke
matvarer, f.eks. kjøttboller og
pølser.
Steking av biff, medium eller
godt stekt, dypfryste, panerte
og ne matvarer, f.eks. tynne
skiver av kjøtt eller sk, ragu
og grønnsaker.
Steke mat på høye
temperaturer, f.eks.
lettstekt biff, raspeballer og
dypfryst pommes frites.
Lav Medium - lav Medium - høy Høy
Brukerhåndbok
Du nner ytterligere informasjon i
kapittelet "Stekesensor" i den detaljerte
brukerhåndboken for stekeovnen.
Les den nøye.
min.
Kjøtt Tynn skive, naturell
eller panert
med 6 - 10
Filet med 6 - 10
Koteletter* low 10 - 15
Cordon bleu,
wienersnitsel*
med 10 - 15
Biff, lettstekt (3 cm tykk) 6 - 8max
Biff, medium eller godt
stekt (3 cm tykk)
med 8 - 12
Bryst av fjærkre
(2 cm tykt)*
low 10 - 20
Pølser, forkokte eller rå* 8 - 20low
Hamburger, kjøttboller,
kjøttkaker*
low 6 - 30
Kjøttpudding min 6 - 9
Ragu, gyros 7 - 12med
Kjøttdeig med 6 - 10
Bacon min 5 - 8
Fisk Fisk, stekt, helt,
f.eks. ørret
low 10 - 20
Fiskelet, naturell
eller panert
low - med 10 - 20
Reker, scampi med 4 - 8
Egge retter Pannekaker** max -
Omelett** min 3 - 6
Stekte egg min - med 2 - 6
Eggerøre min 4 - 9
Pannekake med rosiner low 10 - 15
Arme riddere** low 4 - 8
min.
Poteter Stekte poteter
(kokt med skallet på)
max 6 - 12
Stekte poteter
(laget av rå poteter)
med 15 - 25
Raspeballer** max 2,5 - 3,5
Glaserte poteter low 15 - 20
Grønnsaker Hvitløk, løk min 2 - 10
Squash, aubergine low 4 - 12
Paprika, grønn asparges low 4 - 15
Sopp med 10 - 15
Glaserte grønnsaker low 6 - 10
Dypfryste
produkter
Tynn skive med 15 - 20
Cordon bleu* med 10 - 30
Bryst av fjærkre* 10 - 30med
Kyllingnuggets med 10 - 15
Gyros, kebab low 5 - 10
Fiskelet, naturell eller
panert
low 10 - 20
Fiskepinner med 8 - 12
Pommes frites max 4 - 6
Wokretter, f.eks. stekte
grønnsaker med kylling
low 6 - 10
Vårruller med 10 - 30
Camembert/ost low 10 - 15
Diverse Camembert/ost low 7 - 10
Tørrvarer som trenger å
tilsettes vann, f.eks. pasta
min 5 -10
Krutonger low 6 - 10
Mandler / valnøtter /
pinjekjerner
med 3 - 15
Tabellen viser hvilken varmeinnstilling som passer til de forskjellige matvarene. Steketiden kan variere etter matvaretype, vekt,
størrelse og kvalitet. Den valgte varmeinnstillingen varierer etter hva slag stekepanne som brukes. Forvarm den tomme stekepannen.
Etter lydsignalet tilsetter du olje og matvarene som skal tilberedes.
* Snus ere ganger. / ** Total tilberedningstid per porsjon. Stekes etter tur.
*9001069040* 9001069040
SE_FS_4lev_TouchSlider_9001069040_DA_NO.indd 2 09.06.15 16:17
Produkt Specifikationer
Mærke: | Siemens |
Kategori: | Komfur |
Model: | iQ700 EX677FXC5E |
Antal effektniveauer: | 17 |
Tænd-/slukkontakt: | Ja |
Vekselstrømsindgangsspænding: | 220-240 V |
Vekselstrømsindgangsfrekvens: | 50 - 60 Hz |
Bredde: | 602 mm |
Dybde: | 520 mm |
Højde: | 51 mm |
Vægt: | 15676 g |
Produktfarve: | Sort |
Kontroltype: | Rotary, Touch |
Ledningslængde: | 1.1 m |
Pakkevægt: | 17000 g |
Pakkedybde: | 608 mm |
Pakkebredde: | 753 mm |
Pakkehøjde: | 126 mm |
Automatisk slukning: | Ja |
Timer: | Ja |
Placering af apparat: | Indbygget |
Installationsrum bredde: | 560 mm |
Installationsrum dybde: | 490 mm |
Installationsrum højde: | 51 mm |
Børnesikring: | Ja |
Certificering: | AENOR, CE |
LED-indikatorer: | Strøm |
Komfurtype: | Zone induktionskogeplade |
Overfladetype: | Keramisk |
Antal kogeplader / madlavningsområde: | 4 |
Antal elektriske kogeplader: | 4 |
Blus/kogeplade zone 1 strøm: | 2200 W |
Blus/kogeplade zone 2 strøm: | 2200 W |
Blus/kogeplade zone 1 type: | Regelmæssig |
Kogezone 1 form: | Rektangulær |
Blus/kogeplade zone 1 position: | Venstre bagende |
Blus/kogeplade zone 1 strømkilde: | Elektrisk |
Blus/kogeplade zone 2 type: | Regelmæssig |
Kogezone 2 form: | Rektangulær |
Blus/kogeplade zone 2 position: | Venstre front |
Blus/kogeplade zone 2 strømkilde: | Elektrisk |
Kontrolposition: | Top forside |
Nem at rengøre: | Ja |
Gryde detektering: | Ja |
Tilsluttet belastning (elektrisk): | 7400 W |
Håndtag: | Ja |
Blus/kogeplade zone 3 type: | Regelmæssig |
Blus/kogeplade zone 4 type: | Regelmæssig |
Blus/kogeplade zone 2 diameter: | 190 mm |
Blus/kogeplade zone 1 diameter: | 190 mm |
Blus/kogeplade zone 3 diameter: | 190 mm |
Blus/kogeplade zone 4 diameter: | 190 mm |
Blus/kogeplade zone 4 strømkilde: | Elektrisk |
Kogezone 4 form: | Rektangulær |
Blus/kogeplade zone 3 strømkilde: | Elektrisk |
Kogezone 3 form: | Rektangulær |
Blus/kogeplade zone 3 position: | Højre bagende |
Blus/kogeplade zone 4 position: | Højre forside |
Timer type: | Digital |
Restvarmeindikator: | Ja |
Tilsluttet belastning (gas): | 0 W |
Wi-Fi kontrolleret: | Ja |
Højde under bordplade: | 30 mm |
Blus/kogeplade zone 4 strøm: | 2200 W |
Blus/kogeplade zone 3 strøm: | 2200 W |
Elektronisk tænding: | Ja |
Sensorkog: | 4 |
Boost funktion: | Ja |
Regulær brænder/kogezone form: | Rektangulær |
Almindelig kogeplade/kogezone, diameter: | 200 mm |
Stor brænder/kogezone form: | Rektangulær |
Stor brænder/kogezone størrelse (B x D): | 400 x 240 mm |
Kogezone 4 boost: | 3700 W |
Kogezone 2 boost: | 3700 W |
Kogezone 3 boost: | 3700 W |
Kogezone 1 boost: | 3700 W |
Almindelige kogeplade / madlavningsområde: | 2200 W |
Stor kogeplade / madlavningsområde: | 3300 W |
Installation, rum dybde (maks.): | 500 mm |
Kombi zone: | Ja |
Antal fleksible kogezoner: | 2 |
Zone, som kan forlænges: | Ja |
Installation, rum dybde (min.): | 490 mm |
Har du brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp til Siemens iQ700 EX677FXC5E stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig
Komfur Siemens Manualer

1 Juni 2025

1 Juni 2025

31 Maj 2025

7 April 2025

4 Februar 2025

24 Januar 2025

23 Januar 2025

23 Januar 2025

19 December 2024

30 November 2024
Komfur Manualer
- Komfur InAlto
- Komfur Clas Ohlson
- Komfur Ellrona
- Komfur Napoleon
- Komfur Smeg
- Komfur Uniprodo
- Komfur Olympia Fires
- Komfur Hansa
- Komfur Scan
- Komfur ZLine
- Komfur Thetford
- Komfur Viking
- Komfur Lamona
- Komfur Emerio
- Komfur Climastar
Nyeste Komfur Manualer

7 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025

6 Juni 2025