
da
2
Indholdsfortegnelse
1 Sikkerhed......................................3
1.1 Generelle henvisninger ..............3
1.2 Bestemmelsesmæssig brug ......3
1.3 Begrænsning af brugerkreds .....3
1.4 Sikker transport ..........................3
1.5 Sikker installation .......................4
1.6 Sikker brug.................................5
1.7 Beskadiget apparat....................7
2 Undgå materielle skader..............9
3 Miljøbeskyttelse og bespa-
relse ..............................................9
3.1 Bortskaffelse af emballage.........9
3.2 Energibesparelse .......................9
4 Opstilling og tilslutning ...............9
4.1 Leveringsomfang........................9
4.2 Betingelser for opstillings-
sted...........................................10
4.3 Montage af apparat..................11
4.4 Forberede apparatet til den
første ibrugtagning ...................11
4.5 Elektrisk tilslutning....................11
5 Lær apparatet at kende..............12
5.1 Apparat.....................................12
5.2 Betjeningsfelt............................13
6 Udstyr .........................................14
6.1 Hylde ........................................14
6.2 Variabel hylde...........................14
6.3 Udtrækkelig hylde ....................14
6.4 Frugt- og grøntsagsbeholder ...14
6.5 Frugt- og grøntsagsbeholder
med fugtighedsregulator ..........14
6.6 Smør- og osteboks...................15
6.7 Dørhylde ...................................15
6.8 Tilbehør.....................................15
7 Generel betjening.......................15
7.1 Tænde apparatet......................15
7.2 Tips om brugen ........................15
7.3 Slukke apparat .........................15
7.4 Indstille temperatur...................15
8 Ekstrafunktioner ........................16
8.1 Superkøling .............................16
8.2 Automatisk døråbner................16
9 Alarm...........................................17
9.1 Døralarm...................................17
10 Kølerum ....................................17
10.1 Tips om opbevaring af
madvarer i kølerummet ..........17
10.2 Kuldezoner i kølerummet .......17
10.3 Mærkaten OK .........................18
11 Afrimning..................................18
11.1 Afrimning af kølerum..............18
12 Rengøring og pleje...................18
12.1 Forberede apparat til ren-
gøring .....................................18
12.2 Rengøre apparatet .................18
12.3 Rengøre kondensvandren-
de og afløbshul ......................19
12.4 Tage udstyrsdele ud...............19
12.5 Afmontage af dele i appa-
ratet ........................................20
13 Afhjælpning af fejl....................22
13.1 Udførelse af apparatets
selvtest ...................................24
14 Opbevaring og bortskaffelse...24
14.1 Tage apparatet ud af drift ......24
14.2 Bortskaffelse af udtjent ap-
parat .......................................24
15 Kundeservice ...........................25
15.1 Produktnummer (E-Nr.) og
fabrikationsnummer (FD-
Nr.)..........................................25
16 Tekniske data ...........................25