Falcon 1092 Deluxe Manual
Læs gratis den danske manual til Falcon 1092 Deluxe (76 sider) i kategorien Komfur. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 4 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.4 stjerner ud af 2.5 anmeldelser.
Har du et spørgsmål om Falcon 1092 Deluxe, eller vil du spørge andre brugere om produktet?
Produkt Specifikationer
Mærke: | Falcon |
Kategori: | Komfur |
Model: | 1092 Deluxe |
Vekselstrømsindgangsspænding: | 230 - 400 V |
Vekselstrømsindgangsfrekvens: | 50 Hz |
Bredde: | 1092 mm |
Dybde: | 670 mm |
Højde: | 937 mm |
Produktfarve: | Hvid |
Kontroltype: | Dreje |
Indbygget skærm: | Ingen |
Produkttype: | Fritstående komfur |
Husmateriale: | Rustfrit stål |
Grill: | 2300 W |
Støjniveau: | - dB |
Komfurtype: | Gaskomfur |
Antal kogeplader / madlavningsområde: | 5 |
Blus/kogeplade zone 1 strøm: | 1700 W |
Blus/kogeplade zone 2 strøm: | 3000 W |
Blus/kogeplade zone 1 type: | Lille |
Blus/kogeplade zone 2 type: | Mellem |
Kontrolposition: | Front |
Nem at rengøre: | Ja |
Tilsluttet belastning (elektrisk): | 7400 W |
Blus/kogeplade zone 3 type: | Stor |
Ovn - størrelse: | Stor |
Samlet indvendig ovn kapacitet: | 147 L |
Strøm for samtlige ovne: | 5000 W |
Antal ovne: | 2 |
Ovn nettokapacitet: | 68 L |
Energiforbrug (konventionel): | - kWh |
Energiforbrug (tvungen konvektion): | 0.9 kWh |
Energiforbrug (traditionel): | - MJ |
Ovn effekt: | 2500 W |
Antal gasbrændere: | 5 |
Blus/kogeplade zone 3 strøm: | 5000 W |
Ovn strømkilde: | Elektrisk |
Ovn samlet kapacitet: | 68 L |
Ovn, indvendige dimensioner (B x D x H): | 429 x 380 x 380 mm |
Ovn 2 samlet kapacitet: | 79 L |
Ovn 2 indvendige dimensioner (BxDxH): | 429 x 409 x 380 mm |
Opbevaringsrum: | Ja |
Ovn 2 strøm: | 2500 W |
Stegeplade: | Ja |
Ovn 2 konvektionstilberedning: | Ja |
Har du brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp til Falcon 1092 Deluxe stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig
Komfur Falcon Manualer
Komfur Manualer
- Rival
- Rowenta
- Flavel
- Sunfire
- Merkloos
- V-Zug
- Surdiac
- Enkho
- La Germania
- Heller
- Emerio
- Cookology
- Napoleon
- Sharp
- Saro