Siemens EX777FEC5E Manual

Siemens Kogesektioner EX777FEC5E

Læs gratis den danske manual til Siemens EX777FEC5E (2 sider) i kategorien Kogesektioner. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 32 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.7 stjerner ud af 16.5 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Siemens EX777FEC5E, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/2
low med maxmin
da | no
Hurtigt og let
Stegesensor
Stegesensor-funktionen er ideel til let og ukompliceret
stegning, som altid lykkes perfekt. Temperaturen holdes
automatisk, uden at det er nødvendigt at ændre det
valgte stegetrin.
I) Sæt den tomme stegepande på kogezonen.
II) Vælg kogezonen.
III) Berør Õ symbolet. Symboletndes i
displayet.
IV) Vælg det ønskede stegetrin.
V) Læg først fedtstof på panden efter lydsignalet,
og begynd stegningen.
Metode
Stegning af madvarer i
ekstra jomfru olivenolie,
smør eller margarine. f.eks.
omeletter.
Stegning af sk og kraftige
retter, som
f.eks. frikadeller og pølser.
Stegning af steaks, medium
eller gennemstegt,
dybfrostvarer, panerede eller
sarte madvarer, f.eks.
schnitzel, frisklavet ragout
eller grøntsager.
Stegning af madvarer ved
høj temperatur, f.eks. steak
(rød), pommes frites eller
dybfrosne pommes frites.
Lav Medium - lav Medium - høj Høj
Brugsanvisning
Der ndes yderligere oplysninger i
brugsanvisningen for kogesektionen i
kapitlet "Stegesensor". Læs disse
oplysninger omhyggeligt.
min.
Kød Schnitzel, naturel eller
paneret
med 6 - 10
Filet med 6 - 10
Koteletter* low 10 - 15
Cordon bleu, wiener
schnitzel*
med 10 - 15
Steak, d (tykkelse 3 cm) 6 - 8max
Steak, medium eller
gennemstegt
(tykkelse 3 cm)
med 8 - 12
Fjerkræ, brystkød
(tykkelse 2 cm)*
low 10 - 20
Pølser, forkogte eller * 8 - 20low
Hamburgers, frikadeller,
krebinetter*
low 6 - 30
Forloren hare min 6 - 9
Ragout, gyros 7 - 12med
Hakket kød 6 - 10med
Bacon min 5 - 8
Fisk Fisk, stegt, hel, f.eks.
foreller
low 10 - 20
Fiskelet, naturel eller
paneret
low - med 10 - 20
Rejer, scampi med 4 - 8
Æggeretter Pandekager** max -
Omelet** min 3 - 6
Spejlæg min - med 2 - 6
Røræg min 4 - 9
Rosin-pandekage low 10 - 15
French toast** 4 - 8low
min.
Kartoer Stegte kartoer
(pillekartoer)
max 6 - 12
Stegte kartoer (råstegte) med 15 - 25
Pommes frites** max 2,5 - 3,5
Brunede kartoer low 15 - 20
Grøntsager Hvidløg, løg min 2 - 10
Squash, auberginer low 4 - 12
Peberfrugter, grønne
asparges
low 4 - 15
Svampe med 10 - 15
Glaserede grøntsager low 6 - 10
Dybfrost-
produkter
Schnitzel med 15 - 20
Cordon bleu* med 10 - 30
Fjerk, brystkød* med 10 - 30
Chicken nuggets med 10 - 15
Gyros, kebab low 5 - 10
Fiskelet, naturel eller
paneret
low 10 - 20
Fiskepinde med 8 - 12
Pommes frites max 4 - 6
Wok-retter, f.eks. stegte
grøntsager med kylling
low 6 - 10
Forårsruller med 10 - 30
Camembert/ost low 10 - 15
Diverse Camembert/ost low 7 - 10
Tørrede levnedsmidler,
som kræver tilsætning af
vand, f.eks. pasta
min 5 - 10
Croutons low 6 - 10
Mandler/valnødder/
pinjekerner
med 3 - 15
Denne tabel viser, hvilken varmeindstilling der er egnet til de enkelte typer madvarer. Stegetiden kan variere afhængigt af
madvarernes type, vægt, størrelse og kvalitet. Den indstillede varme varierer afhængigt af den anvendte stegepande. Forvarm den
tomme pande, læg olien og madvarerne på panden efter det akustiske signal.
* Vend ere gange. / ** Total tilberedningsvarighed pr. portion. Steges efter hinanden.
*9001069040* 9001069040
SE_FS_4lev_TouchSlider_9001069040_DA_NO.indd 1 09.06.15 16:17
low med maxmin
da | no
Kjapt og enkelt
Stekesensor
Stekesensoren er ideell for rask matlaging, og den garanterer et
utmerket stekeresultat. Temperaturen opprettholdes
automatisk uten at du endre temperaturnivået.
I) Sett den tomme stekepannen på kokesonen.
II) Velg kokesone.
III) Trykk på lyser opp på Õ symbolet. The
displayet.
IV) Velg ønsket stekeinnstilling.
V) Etter lydsignalet tar du fettet i stekepannen og
begynner å steke.
Metode
Steking i kaldpresset
olivenolje, smør eller
margarin, f.eks. omeletter.
Steking av sk og tykke
matvarer, f.eks. kttboller og
pølser.
Steking av biff, medium eller
godt stekt, dypfryste, panerte
og ne matvarer, f.eks. tynne
skiver av kjøtt eller sk, ragu
og grønnsaker.
Steke mat på ye
temperaturer, f.eks.
lettstekt biff, raspeballer og
dypfryst pommes frites.
Lav Medium - lav Medium - y y
Brukerhåndbok
Du nner ytterligere informasjon i
kapittelet "Stekesensor" i den detaljerte
brukerhåndboken for stekeovnen.
Les den ye.
min.
Kjøtt Tynn skive, naturell
eller panert
med 6 - 10
Filet med 6 - 10
Koteletter* low 10 - 15
Cordon bleu,
wienersnitsel*
med 10 - 15
Biff, lettstekt (3 cm tykk) 6 - 8max
Biff, medium eller godt
stekt (3 cm tykk)
med 8 - 12
Bryst av frkre
(2 cm tykt)*
low 10 - 20
Pølser, forkokte eller * 8 - 20low
Hamburger, kjøttboller,
kjøttkaker*
low 6 - 30
Kjøttpudding min 6 - 9
Ragu, gyros 7 - 12med
Kjøttdeig med 6 - 10
Bacon min 5 - 8
Fisk Fisk, stekt, helt,
f.eks. ørret
low 10 - 20
Fiskelet, naturell
eller panert
low - med 10 - 20
Reker, scampi med 4 - 8
Egge retter Pannekaker** max -
Omelett** min 3 - 6
Stekte egg min - med 2 - 6
Eggerøre min 4 - 9
Pannekake med rosiner low 10 - 15
Arme riddere** low 4 - 8
min.
Poteter Stekte poteter
(kokt med skallet på)
max 6 - 12
Stekte poteter
(laget av rå poteter)
med 15 - 25
Raspeballer** max 2,5 - 3,5
Glaserte poteter low 15 - 20
Grønnsaker Hvitløk, k min 2 - 10
Squash, aubergine low 4 - 12
Paprika, grønn asparges low 4 - 15
Sopp med 10 - 15
Glaserte grønnsaker low 6 - 10
Dypfryste
produkter
Tynn skive med 15 - 20
Cordon bleu* med 10 - 30
Bryst av frkre* 10 - 30med
Kyllingnuggets med 10 - 15
Gyros, kebab low 5 - 10
Fiskelet, naturell eller
panert
low 10 - 20
Fiskepinner med 8 - 12
Pommes frites max 4 - 6
Wokretter, f.eks. stekte
grønnsaker med kylling
low 6 - 10
Vårruller med 10 - 30
Camembert/ost low 10 - 15
Diverse Camembert/ost low 7 - 10
Tørrvarer som trenger å
tilsettes vann, f.eks. pasta
min 5 -10
Krutonger low 6 - 10
Mandler / valnøtter /
pinjekjerner
med 3 - 15
Tabellen viser hvilken varmeinnstilling som passer til de forskjellige matvarene. Steketiden kan variere etter matvaretype, vekt,
størrelse og kvalitet. Den valgte varmeinnstillingen varierer etter hva slag stekepanne som brukes. Forvarm den tomme stekepannen.
Etter lydsignalet tilsetter du olje og matvarene som skal tilberedes.
* Snus ere ganger. / ** Total tilberedningstid per porsjon. Stekes etter tur.
*9001069040* 9001069040
SE_FS_4lev_TouchSlider_9001069040_DA_NO.indd 2 09.06.15 16:17


Produkt Specifikationer

Mærke: Siemens
Kategori: Kogesektioner
Model: EX777FEC5E

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Siemens EX777FEC5E stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig




Kogesektioner Siemens Manualer

Kogesektioner Manualer

Nyeste Kogesektioner Manualer

Gorenje

Gorenje IT640BCSC Manual

5 Oktober 2022
Gaggenau

Gaggenau VI270114 Manual

5 Oktober 2022
Smeg

Smeg PTV705ES Manual

5 Oktober 2022
AEG

AEG IAE84421FB Manual

5 Oktober 2022
Smeg

Smeg SE264SX3 Manual

5 Oktober 2022
Cata

Cata 604 HVI B Manual

5 Oktober 2022
Progress

Progress PES6000E Manual

5 Oktober 2022
AEG

AEG HC411521GB Manual

5 Oktober 2022