
3Indledning ...................................................
3
Velkommen til vores voksende
ASKO-familie! ..............................................
4Vigtige noter og forholdsregler ................
4Før du bruger apparatet første gang ...........
4Vigtige sikkerhedsanvisninger .....................
6
Vigtige oplysninger om brugen af
apparatet .....................................................
8Installation og tilslutning ..........................
8Valg af placering ..........................................
9Tilslutning af apparatet ................................
9
Ændring af lågens åbningsside/indbygning
af apparatet i et skab ...................................
10Før du bruger apparatet første gang ........
10Inden du anvender apparatet første gang ...
10Energibesparende råd .................................
11Beskrivelse af apparatet ............................
12Skuffer ..........................................................
12Rum i lågen ..................................................
13Glashylder ....................................................
13MultiBox .......................................................
13Træbakke (serveringsbakke) .......................
14Brug .............................................................
14Betjeningspanel ...........................................
15Tænd og sluk af apparatet ..........................
15Indstilling af temperaturen i apparatet .........
16Intensiv køling (køleskab) ............................
17Intensiv frysning (frysersektion) ...................
18Eco-funktion .................................................
19Ferietilstand (længere fravær) .....................
20Festtilstand ...................................................
21Sabbatfunktion (Sabbath mode) ..................
21Wi-Fi funktion ...............................................
22Alarm ved for høj temperatur .......................
22Alarm for åben dør .......................................
23Alarm for strømafbrydelse/strømsvigt ..........
24Opbevaring og frysning af fødevarer .......
24Undgå kontaminering af fødevarer ..............
24
Opbevaring af friske fødevarer i
køleskabet ....................................................
24
Frysning og opbevaring af fødevarer i
fryseren ........................................................
26Optøning af frosne fødevarer .......................
27Vedligeholdelse ..........................................
27Afrimning af apparatet .................................
27Rengøring af apparatet ................................
28Fejl ...............................................................
28Tabel over fejl ..............................................
31Miljøhensyn ................................................
31Bortskaffelse af apparat og emballage .......
32Compliance-oplysninger ...........................
Indholdsfortegnelse