Boska Cheese Commander Pro+ Manual

Boska Skæremaskine Cheese Commander Pro+

Læs gratis den danske manual til Boska Cheese Commander Pro+ (28 sider) i kategorien Skæremaskine. Denne vejledning er vurderet som hjælpsom af 51 personer og har en gennemsnitlig bedømmelse på 4.4 stjerner ud af 26 anmeldelser. Har du et spørgsmål om Boska Cheese Commander Pro+, eller vil du spørge andre brugere om produktet?

Side 1/28
885060 GOL20M 1
EN
INSTALLATION & USE
1. Place the Cheese Commander Pro+ (hereafter, the CCP+) on your counter or any other at sur-
face. The non-slip suction cups work best on sturdy, clean, dry, smooth and non-textured surfaces.
Place the CPP+ against the edge of the counter/surface, facing you.. Make sure the handle is in front.
2. Press the CCP+ down firmly to make the suction cups adhere to the counter/surface. Check to
make sure the CCP+ is properly secured.
1x 6x4x
CONTENTS:
2
1
How to cut the cheese
The device is designed for cutting soft to semi- hard cheeses. For relatively hard cheeses, make sure
to score the rind with a Scoring Knife.
1
23
Optional:
885060 GOL20M 2


Produkt Specifikationer

Mærke: Boska
Kategori: Skæremaskine
Model: Cheese Commander Pro+

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til Boska Cheese Commander Pro+ stil et spørgsmål nedenfor, og andre brugere vil svare dig




Skæremaskine Boska Manualer

Skæremaskine Manualer

Nyeste Skæremaskine Manualer