
IndlednIng ....................................103
Symboler anvendt i denne vejledning .............103
Bogstaver i parentes .......................................103
Problemer og reparationer ..............................103
Fundamentale sikkerhedsadvarsler .................103
AnVendelse tIl forMÅlet Med APPArAtet
brugerVejlednIng .........................104
beskrIVelse...................................104
Beskrivelse af apparatet ................................104
Beskrivelse af kontrolpanelet ..........................104
Inden APPArAtet tAges I brug ..........105
Kontrol af apparatet ........................................105
Installation af apparatet ..................................105
Tilslutning af apparatet....................................105
Første gang apparatet tages i brug .................105
APPArAtet tændes .........................106
APPArAtet slukkes .........................106
selVsluknIngen IndstIlles (stAndby) 106
IndstIllIng Af teMPerAtur ..............106
energIbesPArelse ..........................107
forberedelse Af kAffen .................107
Valg af kaffens smag .......................................107
Valg af kaffemængde pr. kop ...........................107
Regulering af kaffekværnen .............................107
Gode råd for at få en varmere kaffe .................107
Tilberedelse af kaffe med bønner ...................108
Tilberedelse af kaffe med formalet kaffe ..........108
tIlberedelse Af cAPPuccIno ...........108
Tilberedelse af varm mælk (latte) ....................109
Rengøring af cappuccinoadapter efter brug ....109
tIlberedelse Af VArMt VAnd ............110
rengørIng ....................................110
Rengøring af apparatet ...................................110
Rengøring af beholderen til kaffegrums ..........110
Rengøring af dråbeopsamlingsbakken ...........110
Rengøring af maskinens indre dele .................111
Rengøring af vanddunken ...............................111
Rengøring af kaffeudløbsrørenes mundinger ..111
Rengøring af tragten til påfyldning af formalet
kaffe ................................................................111
Rengøring af infusionsenheden ......................111
AfkAlknIng....................................112
ProgrAMMerIng Af VAndets hÅrdhed 112
Måling af vandets hårdhed .............................112
Indstilling af vandets hårdhed ........................113
teknIske dAtA ................................113
kontrollAMPernes betydnIng under
den norMAle drIft .........................114
AlArMkontrollAMPernes betydnIng 115
løsnIng Af ProbleMer ....................116